14 Nisan 2017 Cuma

TAKDİR KOMİSYONLARINDA GÖREV ALAN ÜYELER 

YEMİN ETTİ

Niğde Valiliği ve Niğde Belediyesi bünyesinde kurulan Takdir Komisyonlarının üyeleri Vali Yardımcısı Adnan Türkdamar Başkanlığındaki İl İdare Kurulu huzurunda yemin ederek göreve başladılar.
213 Sayılı Vergi Usul Kanunu gereğince 2018 yılı genel beyan dönemine esas olmak üzere ilimizde bulunan arsa ve arazilerin asgari ölçüde metrekare birim fiyatını tespit amacıyla kurulan Takdir Komisyonları, Valilik Toplantı Salonu'nda düzenlenen törende yemin etti.
36’sını Muhtarların oluşturduğu toplam 51 üyesi bulunan takdir komisyonları 2018 yılı emlak vergisi genel beyan döneminden itibaren uygulanacak olan Arazi ve Arsalara ait asgari ölçüde metrekare birim değer tespitini yapacaklar.
Gerçekleştirilen törende Komisyon üyeleri  “Komisyonda çalışacağım süre zarfında tam manasıyla vicdan ve kanaatim icaplarına tabi kalacağıma; hiçbir sebep ve tesir altında adaletten ve doğruluktan ayrılamayacağıma, gerek devlet gerek mükellef haklarını bir tutacağıma, takdir ve tahminlerde herhangi bir tarafa temayül suretiyle kötüye kullanmayacağıma namusum üzerine yemin ederim.” şeklinde yemin etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder