23 Nisan 2017 Pazar

NİĞDE’DE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NIN 97. YIL DÖNÜMÜ COŞKUYLA KUTLANDI


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları saat 10:30’da Atatürk Anıtına Çelenk sunum töreniyle başladı. Çelenk sunumunun ardından kutlamalar Niğde 5 Şubat Kapalı Spor Salonunda devam etti.
5 Şubat  Kapalı Spor Salonununda Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlamalara Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir, MHP İl Başkanı Ali Güngör,   Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Kurum Müdürleri, Öğrenciler ve Velilerin yanı sıra çok sayıda Vatandaş katıldı.
Vali Ertan Peynircioğlu ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ın halkın ve çocukların bayramını kutlamasıyla devam eden 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreninde günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar yaptı.

 Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine binaen şiirlerin okunduğu programda anaokulu öğrencileri ile ilk ve ortaokul öğrencilerinin yaptığı gösterilerin ardından program sona erdi.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder