12 Nisan 2017 Çarşamba

HER YENİ YATIRIM, ARTAN İSTİHDAMDIR

Niğde Bor Karma Organize
 Sanayi Bölgesinde sanayi kuruşlarını ziyaret ederek incelemelerde bulunan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, “İlimizde bulunan Organize Sanayi Bölgelerindeki olumlu gelişmeler bizleri oldukça mutlu ediyor, yatırımlar ve artan istihdam ile Niğde’mizin ekonomisi de atılım yapmaya devam edecektir." dedi.
Niğde Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu, beraberindeki heyetle birlikte burada bulunan fabrikaları ziyaret ederek üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.
Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat ve Bor Karma Organize Sanayi Bölge Müdürü Yavuz Kavaklıoğlu’nun da  iştirak ettiği ziyaretlerde Vali Peynircioğlu Niğde Bor Karma Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren lokum fabrikası, ferforce üretim tesisi, deri fabrikası ve biodizel üretim tesislerini gezdi.

Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında iş adamları ve fabrika çalışanları ile görüşerek tesis faaliyetleri hakkında bilgi alan Vali Peynircioğlu; “Her geçen zamanda büyümesini devam ettiren Niğde Bor Karma Organize Sanayi Bölgemize yapılan yatırımlar vatandaşlarımız için yeni iş sahaları ve ekonomimizin gelişmesi demektir. Bu konuda bizlerde üzerimize düşen görevi yerine getirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bölgenin ve yatırımcıların sorunlarını çözmek, daha çok yatırım ve istihdam sağlamak için hep beraber, daha çok çalışacağız.” dedi. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder