25 Temmuz 2017 Salı

CHP MİLLETVEKİLİ GÜRER VE CHP YÖNETİCİLERİ VALİ ŞİMŞEK’İ ZİYARET ETTİ

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, partisinin il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Niğde iline yeni atanan ziyaret ettiği Vali Yılmaz Şimşek’e görevinde başarı diledi. Ziyarette Niğde’nin çözüm bekleyen sorunlarından bahseden Gürer, Niğde ilinin avantajlı yönlerinin değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı.
CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer beraberinde CHP İl Başkanı Erhan Âdem, CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, CHP Bor İlçe Başkanı Erdal Gevrekçi, CHP Çiftlik İlçe Başkanı Turgay Yıldız ve il yöneticisi Mehmet Erdemir ile Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’i makamında ziyaret etti.
Son Valiler Kararnamesiyle Niğde Valiliğine atanan Yılmaz Şimşek’e görevinde başarılar dileyen Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde’nin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinden bahsetti. Kentin coğrafik, doğal ve turistik açıdan avantajlı yönlerinin bulunduğuna işaret eden Ömer Fethi Gürer, bu yönlerinin iyi değerlendirilmesi halinde Niğde’nin gelişmişlik açısından şu anki konumunda çok daha üst seviyede olabileceğine vurgu yaptı.
Niğde’nin bir tarım kenti olduğunu anımsatan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarım ve hayvancılığın gelişmesi için yapılması gerekenler ve üretilen ürünlerin değerlendirilmesi için bütünleşmiş tesislerin gerekliliğine dikkat çekti.
Tarım sektörünün yaşadığı sulama suyu sorunu, Akkaya Barajı’ndaki çevre kirliliği, 1996 yılından bu yana yapılması beklenen havaalanıyle ilgili değerlendirmelerde bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Karma Orgazine Sanayi Bölgesi’nin atıklarının açık kanal ile Kızılca Köyüne ulaşması nedeni ile doğam kirliliğe dikkat çekti. Kapalı kanal ile atıkların yerleşim yerinin ötesine verilmesi gerektiğinin altını çizdi.  Dündarlı deresinde de kanalizasyon atıkları ile oluşan çevre kirliliğinin neden olduğu olumsuzlukların önüne geçilmesi gerektiğini anlattı.
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer ve CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Vali Yılmaz Şimşek, kaymakam adaylığı döneminde Niğde’de bir süre görev yaptığını da anınsatarak, el birliği ile kentin sorunlarının çözüme kavuşturulması için çaba göstereceklerini vurguladı.

​ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder