12 Temmuz 2017 Çarşamba

VALİ ŞİMŞEK, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNİN AİLELERİNİ VE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, 15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimine canları pahasına, kahramanca direnerek şehadet mertebesine ulaşan Şehitlerin Ailelerini ve Kahraman Gazileri ziyaret etti.
TBMM İdare Amiri Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Ak Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay İhsan Çanak, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt ve Ak Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ile birlikte şehit aileleri ziyaret edildi.
Şehitlerimiz Yalçın Aran, Kemal Tosun, Varol Tosun ve Hakan Ünver’in ailelerini ve Kabirlerini ziyaret eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, ”Milletimiz, 15 Temmuz gecesi birçok değerli evladını şehit verdi; Çok sayıda vatandaşımız ise gazi oldu.  Ancak ve ancak bu kardeşlerimiz boşuna şehit ve gazi olmadılar. Bu vatan şehitlerimizin ve gazilerimizin fedakârlığı sayesinde ayakta duruyor. Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Tüm gazilerimize acil şifalar versin. Kahramanlarımızı asla unutmayacak, unutturmayacağız. Onların bizlere emanet olarak bıraktıkları aileleri ise bizim her zaman başımızın tacıdırlar.” dedi.

        Beraberindeki Heyetle birlikte 15 Temmuz Gazilerinden Veyis Eroğlu, Sedat Özoğlu ve Bilal Akkuş’u tek tek ziyaret eden Vali Şimşek, Kahraman Gazilerle uzun süre sohbet etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder