19 Temmuz 2017 Çarşamba

VALİ ŞİMŞEK'E ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

Niğde Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erdoğan Aykin ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek’e  'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar dilediler.
Ziyaretten dolayı NESOB Başkanı Erdoğan Aykin ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Vali Şimşek, göreve başladığı günden buyana esnaflarla bir araya geldiğini ve onlarla fikir alışverişinde bulunduğunun altını çizerek “Sıcak ve samimi duygularından dolayı tüm Niğdeli esnaf kardeşlerime ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Vali Şimşek Konuşmasının devamında “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için devletimizin vermiş olduğu imkânlar ve sorumluluklar çerçevesinde çalışacağız. İlimizdeki esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere tüm Kurum ve Kuruluşlarımızla işbirliği yaparak birlik ve beraberlik, güven ve dayanışma anlayışı içerisinde Niğde’nin her alanda daha iyi olması için gayret sarf edecek, en iyi şekilde hizmetimizi sürdüreceğiz.” dedi.
Gerçekleştirilen ziyaret sonunda Başkan Aykin, NESOB’un kurumsal yapısı ve çalışmaları hakkındaVali Yılmaz Şimşek’e bilgi verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder