11 Temmuz 2017 Salı

VALİ ŞİMŞEK ULUKIŞLA İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

İlçe ziyaretleri kapsamında Çamardı ilçesinin ardından Ulukışla ilçesine giden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar’dan ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.
Kaymakamlık binası önünde Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, İlçe Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Kaymakamlık Personeli ve Vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek,  Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ulukışla İlçe Şehitliği’ni ziyaret etti.
Yapım aşamasında olan Ulukışla Şehitlik Camiinde incelemelerde bulunan Vali Şimşek daha sonra Ulukışla Belediyesi tarafından düzenlenen araç parkı açılış programına katıldı.
Programa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Ulukışla Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Kurum Müdürleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın ardından Çiftehan Termal Kaplıcalarını ziyaret eden Vali Şimşek, yapım aşamasında olan fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi ile yine yapımı devam eden Ulukışla Devlet Hastanesi hizmet binasında ve Niğde il özel idaresine ait binalarda incelemelerde bulundu.
        Vali Yılmaz Şimşek gerçekleştirdiği incelemelerin ardından 1999 yılında vatani görevi esnasında Mardin’in Midyat ilçesinde Şehit olan Er Osman Gündüz’ün baba ocağını ziyaret etti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder