30 Temmuz 2017 Pazar


VALİ ŞİMŞEK, HACIABDULLAH VE YILDIZTEPE’Yİ ZİYARET ETTİ
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, belde belediye ziyaretleri kapsamında merkeze bağlıHacıabdullah ve Yıldıztepe Belediyelerini ziyaret ederek, Belediye Başkanlarından çalışmaları hakkında 
 brifing aldı.
Hacıabdullah kasabası ile başladığı ziyaretlerinde Vali Yılmaz Şimşek’e İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol ve ilgili Kurum Müdürleri eşlik ettiler.
Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, İstanbul Niğdeliler Dernekler Federasyonu Başkan Av. Tuğrul Urhan, Belediye Çalışanları ve Kasaba Sakinleri tarafından karşılanan Vali Şimşek, kasabanın nüfusu, sosyoekonomik ve tarımsal durumu, projeleri, gerçekleştirilen yatırımlar ve Belediye çalışmaları hakkında Başkan Ahmet Takyan’dan bilgi aldı.
Belediyedeki ziyaretinin ardından Vali Şimşek, kasabadaki gençler için düzenlenen asker uğurlama törenine katıldı.
Düzenlenen törende vatani görevini yerine getirmek için askere gidecek gençlere hayırlı teskereler dileyen Vali Yılmaz Şimşek, daha sonra kasaba sakinleri tarafından dile getirilen sorun, görüş ve talepleri dinledi.
Hacıabdullah Kasabasındaki ziyaretlerinin ardından Yıldıztepe Belediyesine giden Vali Yılmaz Şimşek’i Yıldıztepe Belediye Başkanı Metin Akgümüş, Belediye Personeli ve çok sayıda Vatandaş karşıladı.
Başkan Metin Akgümüş’ü makamında ziyaret eden Vali Şimşek, belediye çalışmaları hakkında bilgi almasının ardından Yıldıztepe kasabası sakinleri bir araya geldiği toplantıda sorun, görüş ve talepleri dinledi.

Her iki beldede gerçekleştirilen toplantılarda Vatandaşlar tarafından dile getirilen sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat veren Vali Şimşek, “Sorun ve isteklerinizi yakından dinlemek için siz kıymetli vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Devletimiz her daim vatandaşının yanındadır. Bizler tüm kurumlarımızla birlikte gece gündüz demeden hizmetin en iyisini sizlere sağlamak için mükellefiz ve bunun için elimizden gelen gay

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder