7 Temmuz 2017 Cuma

Niğde Belediyesi Yaz Spor Okulları Açıldı

Niğde Belediyesi’nin çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirmeleri amacıyla düzenlediği yaz spor okulları Ömer Halisdemir Meydanı’nda düzenlenen törenle açıldı.
Çocukların fiziksel, zihinsel, sosyal ve kültürel gelişimlerini sağlamak amacıyla yaklaşık 2 ay sürecek olan yaz spor okullarının açılışına AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Yaz Spor Okulları'na kayıt yaptıran öğrencilerle veliler katıldı.
Açılışta yaptığı konuşmada sporun her türlüsüne destek verdiklerini vurgulayan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Yaz Spor Okullarında 4 ayrı branşta kurs verileceğini söyledi. Başkan Akdoğan, ‘’ Her sene olduğu gibi bu yıl da Niğde Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz dönemlerinde sporla ilgilenmeleri için düzenlediğimiz Yaz Spor Okulları’nı açıyoruz.  Yaz spor okullarımızla, çocuklarımızın hem yaz tatillerini iyi değerlendirmelerini sağlamak hem de onların sağlıklı gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Çocuklarımız hangi spor dalına yatkınsa o branşta eğitim vererek sporu sevdirmeye gayret gösteriyoruz’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder