13 Temmuz 2017 Perşembe

Kentsel Dönüşüm’de Konut Satışları Başlıyor

Niğde Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi’nin birlikte yürüttüğü Efendibey Mahallesi Kentsel dönüşüm projesindeki hak sahiplerinden kalan konutlar kura usulüyle satışa çıkarılıyor. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan 24 Temmuz ve 3 Ağustos arasında olacak müracaatların Halkbankası’na yapılacağını belirtti.
Belediye Başkanı Faruk Akdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada ‘’ TOKİ’yle beraber Niğde Belediyesi’nin yürütmekte olduğu Efendibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin içinde yer alan üçüncü ve altıncı etaplardaki konutlardan bazıları satışa sunuluyor. Alt gelir grubuna hitap edecek şekilde 31 konut ve standart 94 olmak üzere toplam 125 konut için müracaatlar başlıyor’’ dedi.
Eylül ayında yaklaşık 300 konut için müracaatlar alınacağının da müjdesini veren Başkan Akdoğan, ‘’ Vatandaşımızın şunu bilmesi gerekiyor. Bu ilk ve son müracaat olmayacak. Vatandaşımıza düşük taksit ve uzun vadeyle Eylül ayında 300’e yakın, TOKİ’DEN farklı ebatlardaki konutlar için başvuru alacağız’’ ifadelerini kullandı.

Bu arada vatandaşlar bilgi almak için Niğde Belediyesi ve TOKİ’nin internet sitesinden yararlanabilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder