27 Temmuz 2017 Perşembe

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK PROJELERİ İNCELEDİ
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen projeler hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol’den brifing aldı.
Kurum ziyaretleri kapsamında Niğde İl Özel İdaresini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, Özel İdaresi Genel Sekreter Ali Nebol ve Birim Müdürleri tarafından karşılandı.
Gerçekleştirilen ziyarette, İl Özel İdaresi Hizmet binasını gezerek, binanın fiziki durumu, personel sayısı ve araç parkı gibi konularda bilgi alan Vali Şimşek daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Nebol ve Birim Müdürleri ile toplantı yaptı. 
Toplantıda, İl Özel İdaresi tarafından 2016 yılı ve 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilen projeler, 2018 yılı hedefleri ile devam eden çalışmalar hakkında Genel Sekreter Ali Nebol’den brifing alan Vali Şimşek, yaptığı değerlendirmede, Vatandaşa hizmet odaklı kurumların başında İl Özel İdaresinin geldiğini belirtti.
        İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların büyük bir önem taşıdığına dikkat çeken Vali Şimşek, "Titizlikle çalışmalarını sürdüren Özel İdaremiz, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Niğde’ye ve Niğdeli vatandaşlarımıza önemli hizmetlerde bulunmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder