11 Temmuz 2017 Salı

DAĞCILIK TANITIM KAMPI SONA ERDİ

     Niğde Çamardı ilçesi Dağ Evinde  Gençlere Yönelik Dağcılık Tanıtım Kampı düzenlendi.
     Türkiye Dağcılık Federasyonu Niğde İl Temsilciliğinin 2017 yılı faaliyet programında yer alan "Dağcılık Tanıtım Kampı" Türkiye Dağcılık Federasyonunun Niğde İli Çamardı ilçesinde bulunan Mümtaz Çankaya Dağ Evi'nde, yaşları 8 ile 12 yaş arası 17 sporcu ile gerçekleşti.
    Sporcuların eğitimleri Niğde Dağcılık İl Temsilcisi II. Kademe Antrenör Şahap ERYILMAZ tarafından verildi. Eğitimde, dağcılık, kampçılık, çadır kurma, dağcılık malzemeleri, temel kaya tırmanış teknikleri, doğa yürüyüşü, çadırda geceleme, çevre ve doğa koruma konuları yansıra ekoloji konularında da dersler verildiği belirtildi.
Antrenör Şahap ERYILMAZ  “Eğitimlere, Çamardı Kaymakamlığı ve Niğde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü katkı sağladılar.
     Etkinliğimizin temel amacı yerel halkın katılımını sağlamak, sürdürülebilir bir spor dalı olarak dağcılığın yaygınlaşmasına öncülük etmektir. Bu etkinlik daha önce dağcılıkla ilgili hiç bir faaliyete katılmamış gençlere yönelik olarak düzenlenmiştir.
    Etkinlikte Türkiye Dağcılık Federasyonu, Niğde Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Çamardı Kaymakamlığı ile Çamardı Belediyesi'nin katkı ve destekleri bulunmakta olup tüm kurum ve kuruluşlarımıza İl Temsilciliği olarak şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder