28 Temmuz 2017 Cuma

ÖMER HALİSDEMİR KİCK BOKS TÜRKİYE 

ŞAMPİYONASI TAMAMLANDI


Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer HALİSDEMİR Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kickboks Şampiyonası 20-26 Temmuz 2017 Tarihleri Arasında Ömer Halisdemir Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Spor Salonunda Farklı illerden Ortalama 4000 Sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. 
21 Temmuz Cuma Günü Saat 15.00’da yapılan, Seremoni ile başlayan Büyükler, Gençler, Yıldızlar olmak üzere 3 Kategoride yapılan müsabakalar renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. Eleme müsabakalarının ardından sporcular final için ringe çıktı. Müsabakalarda gençler ve büyükler kategorisinde sıkletlerinde dereceye giren 424 sporcu, ağustos ayında yapılacak milli takım seçmelerine katılmaya hak kazandı. Gençler kategorisinde milli takıma seçilmeyi başarabilen sporcular Avrupa; büyükler kategorisinde milli formayı giyecekler ise dünya şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek. 
Yıldızlar kategorisinde kilolarında ilk sırayı alan 22 sporcu da Türkiye şampiyonu olarak altın madalya kazandı.
 Final müsabakalarını, İlimiz Vali Yılmaz ŞİMŞEK, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehit Astsubay Ömer Halisdemir’in ağabeyi Doğan Halisdemir de izledi. Doğan Halisdemir, kilolarında dereceye giren bazı sporculara madalyalarını verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan; “müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm takım ve sporcuları tebrik ederek, başarılarının devamını diledi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder