16 Temmuz 2017 Pazar

NİĞDE DE 15 TEMMUZ ETKİNLİKLERİ
15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türkiye genelinde olduğu gibi Niğde’de de çeşitli etkinlikler düzenlendi..
 Sabah 08.00’de Ömer Halisdemir Meydanı’nda anı defterinin açılmasıyla başlayan  15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında anma koşusu, milli birlik yürüyüşü, demokrasi nöbeti, off-road gösterileri yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşması, meydana kurulan dev platformdan canlı olarak izlendi..
ANMA KOŞUSU
Niğde Belediyesi’nin Niğde Valiliği ile birlikte düzenleyeceği 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri, 08.00’de Ömer Halisdemir Meydanı’na anı defterinin açılmasıyla başladı..  Niğde Belediyesi’nin Off-Road Kulübü ile birlikte düzenleyeceği “1. Ömer Halisdemir Off-Road Yarışları” için Niğde’ye gelecek olan arazi araçlarının Niğde ve Bor ilçesinde gösteri yapacağı 15 Temmuz etkinlikleri, 19.30’da 15 Temmuz Anma Koşusu ile devam etti.. Niğde Şehitliği’nden startı verilen Anma Koşusu, Ömer Halisdemir Meydanı’nda son buldu..
MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ

Saat 21.00’de ise “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü” düzenlendi..  Milli Birlik Yürüyüşünün güzergahı Derbent Kavşağı ile Ömer Halisdemir Meydanı arasında oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder