26 Temmuz 2017 Çarşamba

VALİ ŞİMŞEK İLHANLI’DA MAHALLE SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
İlhanlı Mahallesinde esnafları ziyaret eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, vatandaşlarla bir araya geldiği toplantıda sorun, görüş ve önerileri dinledi.
İlhanlı Mahallesinde düzenlenen toplantıya, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Niğde Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, İlhanlı Mahallesi Muhtarı Cemalettin Dermanlı ve İlgili Kurum Müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Güvenlik, eğitim, çevre düzenlemesi, sosyal yardımlar gibi konu başlıklarının ele alındığı toplantıda mahalle sakinlerine seslenen Vali Şimşek; “Siz kıymetli vatandaşlarımızla sıklıkla bir araya gelmemizdeki en önemli nedenlerden birisi, yaşanan sorunları birinci ağızdan işitmek ve çözüm mekanizmasının vakit kaybetmeden devreye girmesini sağlamaktır.
Toplantılarımızda sizlerin dile getirdiği sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Dile getirdiğiniz sorunların çözümünde azami gayreti ve hassasiyeti göstereceğimizden kuşkunuz olmasın. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

        Toplantıda vatandaşların dile getirdiği konuları tek tek dinleyen Vali Şimşek daha sonra sorunların biran önce çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder