20 Temmuz 2017 Perşembe

TÜRKİYE KİCK BOKS FEDERASYON BAŞKANI VALİ ŞİMŞEK'İ ZİYARET ETTİ

Niğde'de 21-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Şehit Ömer Halisdemir Türkiye Büyükler, Gençler ve Yıldızlar Kick Boks Şampiyonası öncesi Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'i ziyaret ederek organizasyon hakkında bilgi verdi.
Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı ve beraberindeki heyet tarafından gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Yılmaz Şimşek, 81 ilden yaklaşık 3500 sporcunun katılacağı turnuvanın özellikle Şehidimiz Ömer Halisdemir’in ismi ile yine Şehidimizin memleketi olan Niğde’de yapılmasından dolayı mutluluk duyduğunun altını çizdi.
Yapılacak olan turnuvanın ilimizin ekonomisine de katkı sağlayacağını belirten Vali Şimşek; “Böylesine geniş kapsamlı ve büyük bir organizasyonun ilimizde düzenlenmesinde emeği geçen başta Kick Boks Federasyon Başkanımıza ve Bakanlık Yetkililerimize teşekkür ederim. Niğde’nin turizmi ve tanıtımı açışından büyük önem taşıyan bu tür organizasyonlar, ekonomik bakımdan da ilimize katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder