15 Temmuz 2017 Cumartesi

ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İLE YEMEK

VALİ ŞİMŞEK; “BU BAYRAK ALTINDA ÖZGÜRCE YAŞIYORSAK ŞEHİT VE GAZİLERİMİZ SAYESİNDEDİR.”
“15 Temmuz Şehitlerini Anmak, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında Şehit Aileleri ve Gazilerle yemekte bir araya gelen Niğde Valisi Yılmaz Şimşek; “Ay yıldızlı bayrağımızın altında özgür bir şekilde yaşıyorsak, Kahraman Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin sayesindedir. Şehitlerimizin aileleri ise bizlerin en kıymetli emanetleridir.” dedi.
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, “15 Temmuz Şehitlerini Anmak, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında organize edilen yemekte şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.
Düzenlenen programa, Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ile birlikte TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfullah Öselmiş, Adalet Komisyonu Başkanı Osman Soydal, Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay ihsan Çanak, İl Emniyet Müdür Ali Kemal Kurt, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Şehitlerimizin Aileleri ile Gazilerimiz katıldı.

Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar’ın Şehitlerimizin ruhlarına dua okuması ile başlayan programda Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Karaman Milletvekili Recep Şeker sırasıyla birer selamlama konuşması yaptılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder