24 Temmuz 2017 Pazartesi

VALİ ŞİMŞEK, BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Basında sansürün kaldırılmasının 109. Yıl dönümü nedeniyle Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, yerel ve ulusal medya mensupları ile bir araya geldi. 
Niğde Öğretmenevinde gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlayan Vali Şimşek yaptığı konuşmasında "ülkemizde ve tüm dünyada temel insan haklarından olan haber alma ve ifade özgürlüğü gibi unsurların en etkili aracı basındır.” dedi.
Basın Çalışanlarının Devlet ve Millet arasındaki en önemli köprü olduğunun altını çizen Vali Şimşek; “ Basın çalışanları, medya organları aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi sahibi olunması, Vatandaş ile Devlet arasındaki iletişimin sağlanması ve kamuoyu oluşturulması gibi birçok önemli görev ve sorumluluklar üstlenmektedir. Basın bir toplumun sesidir, gözüdür, kulağıdır.” dedi.
7/24 esasına göre çalışan basın mensuplarının çok zor bir görev üstlendiğinin altını çizen Vali Şimşek, “Görevlerini sorumlulukla yapan basın mensuplarımızla sorunların çözümü noktasında her zaman ortak hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
            Konuşmaların ardından basın çalışanları ile tek tek sohbet eden Vali Şimşek, davetlilere iştikaklarından dolayı teşekkür ederek 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramlarını kutladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder