22 Temmuz 2017 Cumartesi

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR KÜLTÜR MERKEZİ TÖRENLE AÇILDI
Şehit Ömer Halisdemir adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu
Kasabasında Şehit Ömer Halis Demir Parkı yerleşkesinde yaptırılan Ömer Halisdemir Kültür Merkezi törenle açıldı.
Şehit Ömer Halisdemir'in özel eşyalarının sergileneceği müzenin de bulunduğu Kültür Merkezi'nin açılışına Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, TBMM İdare Amiri ve Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve İlyas Şeker, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kaymakamlar, STK’ların ve Siyasi Partilerin İl Başkanları, Kurum Kuruluş Müdürleri, Şehit Yakınları ve çok sayıda Vatandaş katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’mızın okunması ile başlayan açılış öncesi Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir ve Protokol Üyeleri birer selamlama konuşması yaptı.
Açılış töreninde konuşan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise “Şehidimiz Ömer Halisdemir, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde yapmış olduğu kahramanlıkla, göstermiş olduğu cesaret ve dik duruşu ile hain darbe girişiminin seyrini ve ülkemizin kaderini değiştirmiştir" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından sine vizyon gösterisi ile devam eden törende Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ve beraberindeki Protokol Üyeleri, Şehit Ömer Halisdemir Kültür Merkezi açılış kurdelesini kestiler.

Gerçekleştirilen program, Protokol Üyeleri ve Vatandaşlar tarafından Kültür Merkezini ve içerisinde bulunan Şehidimiz Ömer Halisdemir’e ait eşyaların sergilendiği müzenin gezilmesi ile son buldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder