24 Ekim 2017 Salı

AK PARTİDE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI
BELEDİYE BAŞKANI BU GÜN SEÇİLECEK
Niğde  de Ak Parti , Faruk Akdoğan'ın istifasından sonra temayül yoklaması yaptı.
Pazar günü Ak Parti İl Başkanlığı binasından gerçekleştirilen temayül yoklamasına; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı  Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker katıldı ve oylamayı yönettiler. Temayül yoklamasına İl yönetim kurulu üyeleri, Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Temayülde konuşan Ak Parti İl Başkanı Mahmut Peşin, yeni Niğde Belediye Başkanı  Salı günü (bugün)seçileceğini söyledi.
Peşin konuşmasında; “İstişareye önem veren partimiz 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşabilmek için Niğde’mizde oluşacak yeni Belediye yönetimini belirlemek için yönetim kurulu üyelerimizin görüşlerine başvurmuştur. Bu görüşler sonucunda yaklaşık 150 kişi oy kullanmıştır. Belediye meclis üyelerimiz ile tek tek birebir görüşmeler yapıldı. Bu temayül yoklamasından elde edilecek sonuçlarla sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyin  vereceği karar ile grup olarak salı günü bir kişi üzerinde anlaşıp başkan adayımızı belirleyeceğiz. Tüm Belediye Meclis üyelerimiz bu işi yapabilecek beceriye ve kabiliyete sahiptirler. Her kim Belediye Başkanı olursa olsun, ilimize faydalı hizmetler edeceğine, el birliğiyle, güç birliğiyle Niğde’mizi hak ettiği noktaya getireceğimizi düşünüyoruz” diye konuştu.
Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri ile tek tek görüştü. Daha sonra Niğde Valisini ziyaret ederek kısa bir görüşme gerçekleştirdi. 16 Meclis Üyesi arasından adayını belirlemek için çalışmalarını tamamlayarak Niğde'den ayrıldı. Salı günü Niğde Valiliği nezaretinde yapılacak Meclis Oylamasında Niğde Belediye Başkanının kim olacağının belirleneceği ifade edildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder