24 Ekim 2017 Salı


VALİ YILMAZ ŞİMŞEK, GENÇLERLE SPOR YAPTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs Gençlik Merkezini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, sportif ve sosyal çalışmaları yerinde gördü.
Gerçekleştirdiği ziyarette sporcu gençlerle birlikte 14 kilometrelik bisiklet turuna katılan Vali Yılmaz Şimşek, Kampüs Gençlik Merkezinde bulunan Eğitim ve Sanat atölyesini ziyaret ederek İngilizce ve filografi sanatı kursuna katıldı.
Gönüllülük Kulübündeki gençlerle sohbet eden Vali, her yaşta spor yapmanın önemine dikkat çekerek,  “Pırıl, pırıl gençlerimizin sporla iç içe olmalarından şahsım olarak büyük mutluluk duydum.

İnsanların sağlıklı ve zinde olabilmesi, aklının da iyi çalışabilmesi için spora ihtiyacı vardır. Çocuklar ve gençler bir ülkenin geleceğidir. Biz geleceğimizin iyi olmasını istiyorsak, toplum olarak, bireyler olarak, devlet ve millet olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi disiplinli, planlı programlı çalışmalarla spora yönlendirmeliyiz. Bunu yaptığımız zaman çocuklarımız ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan koruyabiliriz.” şeklinde konuştu.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder