21 Ekim 2017 Cumartesi

Doktor Adayları Beyaz Önlük Giydi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri düzenlenen “Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Beyaz Önlük Giyme Töreni” ile ‘Beyaz Önlük’ giyerek hekimlik yolunda ilk adımlarını attı.
Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa; Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Vali Yardımcısı Cemil Kılınç, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üner Kayabaş, Niğde İl Müdürleri, Fakülte Dekanları, akademik ve idari personel ile davetliler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, Üniversitemiz öğretim elemanları Öğr. Gör. Süleyman Koyuncu ve Okutman Bülent Koyuncu tarafından hazırlanan müzik dinletisi ile devam etti.
Programın açılış konuşmasını Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesine en yüksek puanla yerleşen öğrencimiz Emine Aydın yaptı. Konuşmasına ailesine ve hocalarına teşekkür ederek başlayan Emine Aydın, adını 15 Temmuz 2016 kalkışmasında şehit düşen Ömer Halisdemir’den alan bir Üniversitenin Tıp Fakültesine öğrenci olarak yerleşmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Konuşmaların ardından Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Tıp Fakültesini 2017-2018 eğitim-öğretim yılında kazanan öğrencilere protokol üyeleri tarafından beyaz önlük giydirilmesi ile devam eden program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder