Fırıncılara Hijyen Eğitimi Verildi
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında imzalanan protokole göre , Niğde de fırıncılara hijyen eğitimi verildi.
İmzalan protokol gereği 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu kapsamında 04.01.2012 tarih ve 28698 sayılı resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği gereğince bu tebliğ kapsamındaki ürünlerin üretim satış veya dağıtımında çalışan personelin eğitimleri kapsamında Niğde ili merkez ve ilçelerinde bulunan fırıncılara Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Murat Zeren Hizmet Binasında eğitim verildi.
Verilen eğitim ; gıda güvenliği, iş yeri, personel ve ekipman hijyenleri, mevzuat ve ekmek israfı konularında verildi. Eğitimin sonunda yapılan sınavda başarılı olan katılımcılara Hijyen Eğitimi Belgesi verildi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder