29 Ekim 2017 Pazar

CUMHURİYET BAYRAMI NİĞDE’DE COŞKUYLA KUTLANDI


29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in kuruluşunun 94. Yılı münasebeti ile gerçekleştirilen kutlamalar, Vali Yılmaz Şimşek ve Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan’ın Valilik Makamında kutlamaları kabulü ile başladı. 
            Tebriklerin kabulünün ardından Niğde Ömer Halisdemir Meydanı’nda düzenlenen törene Vali Yılmaz Şimşek, TBMM İdare Amiri AK Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, Adalet Komisyon Başkanı Osman Soydal, İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Kurum ve Kuruluş Müdürleri, STK ve Siyasi Parti İl Temsilcileri, Askeri Erkan, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Vali Yılmaz Şimşek ve beraberindeki Niğde Belediye Başkanı Rıfat Özkan’ın protokol üyeleri, Vatandaşlar, Öğrenciler ve Askeri erkânın bayramlarını kutlamasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

Cumhurbaşkanı

Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajının okunduğu törende günün anlam ve önemine değinen konuşmayı Niğde Vali Yılmaz Şimşek yaptı.
ValiYılmaz Şimşek’in konuşmasının ardından öğrenciler tarafından günün önemini anlatan şiirlerin okunduğu törende halk oyunları gösterisi ve Niğde Belediyesine ait mehteran takımının yapmış olduğu gösteri düzenlendi.
Program, Resmi Geçit Töreninin ardından sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder