31 Ekim 2017 Salı

Gürer, Niğde  ODTÜ Okullarında Cumhuriyet etkinliğine katıldı

CHP Niğde Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Niğde ODTÜ  Geliştirme Vakfı Okulları’nda düzenlenen Cumhuriyet  kutlama etkinliği törenlerine katıldı. Okulda öğrencilerin çalışmalarının yer aldığı   resim sergisini gezdi.
Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ODTÜ Geliştirme Vakfı Okullarında yapılan etkinliklerle kutlandı. Okul bahçesinde yapılan törenler  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kutlama töreninde, öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler düzenlendi. 
Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, CHP Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Ömer Fethi Gürer, Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Niğde Çağdaş Eğitim Vakfı Eğitim Hizmetleri A.Ş. Yönetim Kurulu  Burkay Eren, Naim Erem, Ferit Aydoğan ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel Niğde İlkokulu ve Ortaokulu ile Özel Anadolu Lisesi ve Özel Fen Lisesi’nin yönetici, idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerinin de katıldığı Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğinde, çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalya ve hediyeleri verildi.
 Birinci olan öğrenci Vali Yılmaz Şimşek madalyasını takarken ikinciye CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, madalyasını taktı, Üçüncü olan öğrencide  Naim Eren ödülünü verdi, Halk oyunları gösterilerin sunulduğu ve öğrencilerin şiirler okuduğu etkinlikte Cumhuriyetin kuruluşu ve Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan Milli Mücadele ile yeni Türkiye'nin doğuşu anlatıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder