27 Ekim 2017 Cuma

Vali Şimşek’ ten Niğde SGK’ ya Ziyaret

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek,  kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışmalar hakkında brifing aldı.
Ziyaret esnasında Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Aydoğdu ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek’ e İl Müdürü Aydoğdu, kurumun personel durumu, kurumun ve bağlı birimlerin gerçekleştirdiği çalışmalar, sigortalı sayıları, aylık bağlama işlemleri, emekli aylığı alan sigortalılar, genel sağlık sigortası, prim tahakkuk tahsilat oranları ve kayıt dışı istihdamla mücadele kapsamında yapılan çalışmalar hakkında sunum yaptı.
Sunumun ardından Vali Şimşek’ in ziyarette yaptığı konuşmada “Vatandaşlarımızın tedavi, emeklilik gibi sosyal hakları konusunda önemli görevler üstlenen Sosyal Güvenlik Kurumu son yıllarda gösterdiği gelişim ve yapılanma ile başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Bilişim teknolojilerinde yaşanan gelişime paralel olarak, elektronik ortamda hizmet verip, halkımıza en seri ve en kolay biçimde ulaşma noktasında büyük mesafeler almıştır.” dedi.

İl Müdürü Mustafa Aydoğdu yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek, Niğdeli vatandaşlarımızın memnuniyeti için elimizden gelen her şeyin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder