23 Ekim 2017 Pazartesi

VALİ YILMAZ ŞİMŞEK, KARAKAPI VE ULUÖREN SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
İlçe, belde ve köy ziyaretlerine devam eden Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Altunhisar ilçesine bağlı Karakapı Kasabası ve Uluören Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek sorun, görüş ve talepleri dinledi.
İl Jandarma Komutanı J. Albay İdris Tataroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna ve ilgili Kurum Müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Vali Yılmaz Şimşek’i Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Karakapı Belediye Başkanı Kamil Demiralp, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve çok sayıda Vatandaş karşıladı. 
Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantıda kasaba ve köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Yılmaz Şimşek; “Bizler bu makamlarda sizlere hizmet etmek amacıyla bulunuyoruz. Öncelikli görevimiz vatandaşa sağlıklı, hızlı ve kesintisiz hizmet sunmaktır. Bu nedenle bugün buraya kurum müdürlerimiz ile birlikte sorun ve taleplerinizi dinlemeye ve çözüme kavuşturmaya geldik” dedi.
Sohbet havasında geçen toplantıda dinamik, sorunları çözen, vatandaş odaklı bir anlayışla çalışmaların devam ettiğini vurgulayan Vali Yılmaz Şimşek, dile getirilen sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gereken tüm çalışmaların yapılacağını ve takipçisi olacağını ifade etti.
Toplantının ardından Vali Yılmaz Şimşek ve beraberindeki heyet, Uluören köyünde İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan halı sahada incelemelerde bulundular.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder