31 Ekim 2017 Salı

AK PARTİLİ BELEDİYELERE ZİYARET
Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker Niğde’de Belediyeleri ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı.
İlyas Şeker’le birlikte  Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Yerel Yönetimler Birim Başkanı Sedat Çağlar, Altunhisar İlçe Başkanı Şener Tosuner’de ziyarete eşlik ettiler.
Keçikalesi, Karakapı, Altunhisar İlçe, Çukurkuyu, Bahçeli ve Bor İlçe Belediye başkanları ile görüştüler. Önümüzdeki günlerde Ak Parti’ye bağlı olan diğer belediyeleri de ziyaret edeceklerini belirten İlyas Şeker; ‘’Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı olarak Belediyelerimizle koordineli çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza daha iyi hizmet götürmenin bilinci ile hareket ediyoruz. Gerek Genel Merkezimizin politikası, gerek belde ve ilçelerimizde yapılması planlanan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunuyoruz. 2001’den bu yana Ak Parti Belediyeciliğinin neler yaptığını anlatmaya gerek yok. İllerde olduğu gibi, ilçe ve belde belediyelerimiz büyük hizmetler yaparak vatandaşımızın yaşam alanlarını modern bir yapıya büründürüyor. Önümüzdeki zaman içierisinde neler yapabiliriz, bunlarla ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Bütün belediye başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin; ‘’Halkımızın beklentilerine cevap vermek bizim asli vazifemiz. Belediyelerimiz bu anlamda önemli bir sorumluluk yüklendiler. Alt yapıdan üst yapıya, parklardan spor sahalarına , yani kentte olan ne  varsa belde ve ilçelerimizde de olması için çalışıyoruz. İleriye dönük plan ve projeler hakkında istişarelerde bulunduk’’ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder